Vil du gerne træne din robusthed

Hvis du gerne vil træne dig selv til at være mere robust. Så er det faktisk muligt, at komme på kursus, eller enkeltsessioner, hvor man kan træne sin robusthed. Hvis man klikker sig ind på hjemmesiden https://birgittedamjensen.dk/kurser/robusthed/, så kan man læse meget mere omkring, hvordan man kan træne sin robusthed. Her kan man også læse mere omkring, hvordan de kurser foregår, hvor man har muligheden for at træne dette. For det kunne måske være noget, som man kunne være interesseret i at deltage i. Fordi man som sagt gerne vil blive bedre, og lære at være mere robust generelt.

Hvad er det du gerne vil træne

I første omgang, handler det også om, at man skal gøre sig klart, hvad er robusthed. Men det er også noget af det, som man kan få defineret på kurset. Herefter kan man så begynde at arbejde med, hvordan man får den ind i forskellige situationer, hvor man godt kunne tænke sig at bruge det. Det kunne for eksempel være robusthed på arbejdspladsen. Fordi man har brug for at kunne gribe nogle forskellige opgaver anderledes an, og stå dem igennem, også når det bliver hårdt.

Se at komme i gang med det samme

Hvis man vil, så kan man allerede komme på kursus med det samme. Man kan vælge at bruge linket her, og komme direkte videre til hjemmesiden. Her finder man alle de informationer, som man skal bruge. For at komme i gang, og for at komme videre i den proces, som man gerne vil i gang med. Man lære at træne de ting, som der foregår ind i hjernen. Og man kan arbejde med nogle af de værktøjer, som man har i sig. Men som man måske ikke lige helt ved, hvordan man skal bruge konstruktivt. Men det lære man at gøre på på kurset, og man lære at kunne bruge det i mange forskellige situationer. For eksempel i forhold til arbejdslivet, hvor man kan gøre det til sin skarpe side i stedet.