udstillingsbanner

Lad Macrodot printe til dig!

Skal du til messe? Eller mangler du et godt udstillings system? Så skal du kontakte macrodot.
Macrodot laver storformat print, banner reklamer og udstillings system. Macrodot er altid opdateret på den nyeste teknologi indenfor det nyeste nye. macrodot‘s storformat print er noget helt specielt, man bliver næsten nødt til at tjekke deres side ud for at få det bedste billede af dem. Deres side præsenterer det hele ned til mindste detalje.

Til mange messer, er der utrolig mange ejere og sælgere, som ikke får promoveret deres stand godt nok. Det gør bestemt noget ved salget. Kunder tiltrækkes ved professionelle stande, med flotte storformat print, så man får ordentlig øje på standen. Med det samme man træder ind i en messehal, fyldt med stander, spotter man automatisk nogle stykker. De som øjnene spotter, er de med de flotteste udstillings systemer, de flotteste banner reklamer og flotteste storformat prints.

Mange sælgere er bevidste om hvad kunder tiltrækkes af, men slet ikke nok sælgere er bevidste nok om det. Sælgerene skal selvfølgelig være bevidste om hvad lige netop deres stand skal promovere og hvordan den skal fremstå. Der dannes nemlig utrolig mange førstehåndsindtryk på bare få sekunder og det er netop de få sekunder der tæller, for sælgere, som skal promovere eller sælge ting fra deres stand.

macrodot er bevidste om dette og er har derfor fuld forståelse og flair for design. Macrodot kan deres kram og sørger for at du får lige netop dine ideal kunder hen til din stand til for eksempel en messe. Macrodot gennemskuer let og hurtigt, hvad der er jeres design, stil og hvilke grupper i målretter jeres produkter til.

Macrodot er grundlæggende en printvirksomhed, som printer for virksomheder og private. De er blandt andet også Co2-neutrale.