Take Away – Hvad skal du have at spise i dag?

Få maden hjem i stuen

Nogle gange kan man bare være for træt til at lave maden selv. Ja endda være for træt til at gå ud og købe den. Men heldigvis er der hjælp at hente, da der er forskellige udbydere af take aways, som man ikke engang behøver at hente selv. En af disse tjenester er Eatonline.dk, der samler et overblik over, hvor man bedst kan bestille mad online i store dele af Danmark. Der findes mange typer af take away: Amerikansk med burger, bagels, sandwich, brunch, dansk, indisk, mexicansk og så selvfølgelig pizza og øvrigt italiensk.

Markedsføring for den enkelte restaurant

Det er ikke kun den sultne, der har gavn af Eat online, også restauranterne har gavn af Eat online, da det kan hjælpe dem med at komme ud til kunderne. Eat online hjælper med flere forskellige former for markedsføring, hvor take away portalen er det centrale. Som restaurant kan man med et medlemskab af Eat online få en hjemmeside og applikationer med i købet. Der er også mulighed for domæne, mini trådløs printer, flyers og meget andet helt uden binding. Ved at bestille et medlemsskab hos Eat online har man mulighed for, som restaurationsejer, at få sin helt egen bestillingsapplikation, hvor man modtager bestillingerne udefra på en helt unik måde. De sultne kunder kan desuden betale via MobilePay, hvilket gør det noget nemmere at få stillet sin sult.

Det er så nemt

Spis online på en helt ny måde gælder både for den sultne og for restaurationsejerne. Det bliver ikke nemmere. Aldrig har så mange haft så stor en mulighed for at få mad så nemt. Tiderne i dag er noget anderledes end i starten af mennesket eksistens her på jorden. Dengang måtte vi ud at lede efter maden, og når vi endelig fandt den, så var der langt til tilberedelsen, medmindre vi holdt af Raw Food. Var man til kød, måtte jægerne lave redskaber til at dræbe, herefter spore dyrene, nedlægge dem, dræbe og slagte. Faktisk skulle man starte processen op flere dage før, man blev sulten. I det hele taget krævede det noget forberedelse, så det var en god ide at være på forkant. Hvad nu, hvis dyrene ikke var til at finde, eller afgrøderne var forsvindende små på grund af vejret. Det er andre tider nu, og vi er bare et enkelt klik væk fra det næste måltid.