Skån dig selv for uønsket støj

Der er ikke noget mere irriterende end at kunne høre naboernes støj. Selv om man kan være forberedt på støj, når man flytter i etagebyggeri, så kan visse støjelementer alligevel være overraskende irriterende. Hvis man får en nabo, der har en gøende hund, der ofte er alene hjemme. Eller en ovenbo, der går rundt i stilletter dagen lang. For ikke at tale om en udøvende musiker, der skal øve sig. Listen kan være lang med irriterende elementer. Men man skal ikke fortvivle, for Dansk Lydisolering står parat til at hjælpe her https://www.dansklydisolering.dk/lydisolering.

Alt efter hvilken slags støj, der er tale om, så kan Dansk Lydisolering hjælpe med den maksimale dæmpning af støj med tilrettet lydisolering. Dansk Lydisolering tager sig både af støj, der rammer små boliger til større projekter, hvor kontorstøjen f.eks. skal dæmpes, så medarbejderne kan koncentrere sig bedre. Dansk Lydisolering er meget mere end en flok håndværkere. Dansk Lydisolering består af professionelle mennesker, der kan tage sig af processen fra begyndelse til slut, hvis det ønskes. Ønsker man kun lydisoleringen, og vil man selv sætte op, så kan dette også aftales. Dansk Lydisolering har en webshop, hvor man selv kan indkøbe støjdæmpende materialer.

Noget helt specielt, som Dansk Lydisolering selv har opfundet, det er lydisolerende billeder, der kan pynte på væggen. Som kunde kan man selv udvælge sine motiver, og så får Dansk Lydisolering lavet billederne til ophæng. Man kan vælge mellem flere forskellige størrelser. Dansk Lydisolering er en stabil familievirksomheden, der gerne tager opgaver i hele Danmark, og som har hjemme i Græsted i det nordlige Sjælland. Om det er opgaver i det private eller i virksomheder, det har ingen betydning. Dansk Lydisolering holder nemlig så meget af at lydisolere, at det tager alle relevante opgaver.