NIELSENs, tøj til hele familien

NIELSENs er en traditionsbunden dansk detailvirksomhed, der gennem årtier har solgt tøj til hele familien. Nielsens var tidligere kendt under navnet Jørgen og Jørgine, men skiftede for år tilbage navnet til Nielsens i stedet for. At virksomheden er traditionsbunden, betyder på ingen måde, at de er gammeldags. Tværtimod! Nielsens sælger tøj til både børn, unge, mænd og kvinder og man er sikret, at det altid er højeste mode fra nogle af de mest velkendte brands, som man finder på hylderne hoshttps://nielsens.dk/

Nogle af de brands som føres hos Nielsens er blandt andet Anerkjendt, Converse, Culture, D-Xel, Fransa, Dranelle, Fatmoose, Kronstadt samt Levi’s bare for at nævne nogle få ud af de mange mange brands, der findes hos Nielsens.

På deres hjemmeside https://nielsens.dk/ kan man allerede nu se de mange flotte efterårskollektioner til både børn og voksne. Via hjemmesiden kan man browse rundt og få sig et godt overblik over de mange lækre varer, der også, udover på webshoppen, er at finde i Nielsens butikker i det meste af Danmark. Har man ikke en Nielsens tæt på, hvor man bor, eller er man bare mere til at shoppe på nettet, kan man nemt og bekvemt sidde hjemme i sofaen, lægge det tøj man gerne vil købe i sin virtuelle indkøbskurv, tjekke ud og betale. Efterfølgende vil tøjet blive sendt, og herfra enten leveret hjemme hos en selv eller på nærmeste posthus eller pakkeshop.

Hos Nielsens kan man også melde sig ind i deres kundeklub. Melder man sig ind i Nielsens kundeklub er der fordele at hente, allerede når man har meldt sig ind. For det første optjener man 3 % i bonus på ALLE køb, man foretager hos Nielsens, uanset om det er i en af de fysiske butikker, eller om man shopper via webshoppen. Samtidig vil man modtage invitationer til diverse events, og man får også fede tilbud direkte i sin mailboks. Et medlemskab af kundeklubben hos Nielsens er ganske gratis.