Man må aldrig går ned pga. udstyr!

Har du udstyret i orden?

Hvis man er begyndt at interessere sig for at spille computer, er der nogle ting der i starten er vigtige at forstår, udstyr betyder utrolig meget! Derfor er det en god idé allerede i starten af at man begynder at spille computer, at man anskaffer sig noget udstyr der er egnet til at game. Hos https://tcs-shop.dk/computer/gaming-udstyr/gaming-headset/ kan man finde alt hvad man har brug for, for at komme godt i gang med at game. De fleste har som udgangspunkt en computer og en mus.

Det kan man godt starte med, men man vil hurtigt opdage at gaming ofte handler om at spille sammen som hold. Derfor er det vigtigt at kunne kommunikere med sit hold. Noget af de første udstyr man altså skal ud og investere er et gaming headset. På den måde kan du nemmere holde kontakt med dine team mates når bølgerne går højt. Det kan være en fordel hvis dit gaming headset er trådløst, så ledningen ikke kommer i vejen.

Hvilket udstyr er der brug for?

Før blev det nævnt at gamer headset var en af de første ting man skulle anskaffe sig, efter man var begyndt at spille. Det er også korrekt, gamer headset til pc er meget vigtigt. Men udover gamer headset, så er der også andre ting der er vigtige.

Blandt andet kan det være godt med en gamer mus, der passer bedre ind i hånden en andre mus. Yderligere er der også flere hotkeys på en gamer mus, hvilket gør det nemmere at lave sine egne keybindings. Der er meget blandede holdninger til om en gamer mus skal være med ledning eller uden. Nogle mener den reagere mere stabilt med ledning, mens andre mener at ledningen kommer til at ligge i vejen, som det kunne være tilfældet hvis der er ledning på ens headset pc gaming.
Udover gamer headset og gamer mus, så kan det være ting som for eksempel keyboard, skærm eller musemåtte der også kunne være relevante at give en lille opgradering, hvis man vil game seriøst.