Ideér til firmagaver


Hvad skal du give dine ansatte i firmajulegave? Nøgleringe med logo eller usb med logo? Læs meget mere her.
De fleste får i et firma firmagaver, når det er jul. Men ofte kan det være svært for virksomheds ejeren at beslutte sig for, hvad de ansatte skal have i virksomheds gave. Og der er en god grund til, at det kan være svært. Alle de ansatte skal have det samme, for der skal jo ikke være forskel på gaveværdien. Men alle ansatte kan jo nok ikke lide den samme chokolade, vin og så videre? Hvad gør man så? Man finder noget, som alle ansatte kan bruge!

Så i stedet for at købe en vin til alle de ansatte, som alligevel bare kommer til at stå og glo i et hjørne, fordi ingen kan lide den, så køb for eksempel nøgleringe med logo, og usb med tryk. Det er nogle gaver, de ansatte kan bruge i deres hverdag. Så det er en god men også fornuftig gave, som de ansatte nok skal blive rigtig glade for. Og så kan man jo også som virksomhed skabe lidt ekstra reklame til befolkningen, ved at give de ansatte usb’er med logo af virksomheden på. Smart!
Lyder alt dette som noget for dig, skal du blot klikke dig ind på hjemmesiden her: plasticpenne

, hvor du kan se de mange forskellige, fantastiske produkter. Det gode ved det hele er, at du kan bestille produkterne hjem online. Så du behøver altså ikke gå ud i en butik i den virkelige verden, det kan gøres med få klik hjemme fra sofaen! Leveringstiden er også fantastisk, der går de her 1-3 hverdage, så mere kan man vidst ikke forlange. Hjemmesiden står på dansk og er indrettet meget simpel, så det skulle meget gerne være til at finde rundt. Men alt i alt en fantastisk hjemmeside med de mest fantastiske produkter, som man ikke kan andet end at elske. Det er bare med at gå ind på hjemmesiden og tjekke de fantastiske produkter ud. Det er helt sikkert et kig værd.