Få en fleksibel løsning, når du køber hegn

Når man passer på sin virksomheds ejendele, så kan det både være smart og økonomisk besparende at finde en fleksibel løsning. Mange byggefirmaer har mange penge bundet i deres byggemateriel – værktøjer, materialer og køretøjer – , når de er i gang med en opgave for en kunde. Derfor bliver de nød til at hegne byggepladsen ind, så tyvene ikke løber med investeringerne, når det bliver mørkt. At hegne sine ting ind er at sidestille med en investering. Først koster hegnet selvfølgelig en sum penge, men efterfølgende bliver det tjent hjem, når tyvene ikke kan finde ind. Et fleksibelt hegn kan bruges i mange forskellige cases og opgaver. Det kan betale sig at bruge lidt tid på at finde den rigtige løsning af flytbare hegn.

Råd og vejledning

Hos pithegn.dk/dk/hegn/byggepladshegn/ kan man finde information om flytbare hegn med låge eller port samt tilbehør. PitHegn sender gerne en konsulent ud for at se på behovet, så løsningen matcher virkeligheden. Har man som virksomhed besluttet sig for et PitHegn, så kan man fortsætte sit samarbejde yderligere ved at bestille opstilling og servicering. Har man allerede en hegnsløsning, men trænger til en opdatering og udbygning, så arbejder PitHegn gerne videre på en allerede eksisterende løsning.

Udover at sælge flytbare hegn, så sælger PitHegn forskellige andre hegnstyper og afspærring. Som potentiel kunde kan man vælge at få telefonisk rådgivning, få en konsulent ud for at kigge på virksomhedens behov eller at besøge butikken i Ringe på fyn. I Ringe ligger et større showroom, der giver et bedre indtryk af de forskellige hegnstyper. Ønsker man at besøge den fysiske butik, så skal man ringe inden og aftale tid. På denne måde kan man få rådgivningen med i samme hug. I den udendørs udstilling kan man få et godt indblik i forskellige typer smedejernshegn.