Din helt egen sofa

Design din egen sofa og glem alt om at den ville være perfekt hvis den bare lige var lidt længere på den anden led, eller hvis armlænet lige var formet lidt anderledes. Din sofa er DIN sofa og du har helt selv bestemt det hele, så den kunne simpelhen ikke v??re bedre. Det er vigtigt at have at sted hvor man rigtigt kan slappe af og mange vælger enten sengen i soveværelset eller sofaen i stuen. Der er også dem som slapper af med madlavning eller havearbejde, men det er ikke lige den slags afslapning det handler om lige nu. Det er altid rart at ligge i sin seng og slappe af med en film eller en bog, men det kan også blive svært at skille tingene ad. Hvornår skal man sove og hvornår skal man slappe af? Der sker ikke rigtigt det skift, vi har brug for, når vi går i seng. Hvis vi sørger for at bruge stuen som afslapning i stedet, kan vi rejse os op og gå i seng rigtigt.
Når vi så nu ligefrem selv kan designe vores sofa, kan det kun blive en endnu mere behagelig oplevelse at lægge sig med kæresten og en god film. Det er lige meget hvodan resten af din stue ser ud, når du nemt bare kan få din sofa til at passe perfekt ind. Om du har hyggelige malerier, puder og nipsting eller om du har det nyeste inden for fladskærme og surround sound systemer.

Du kan bygge en klassisk 2 eller 3 personers eller gå efter en hjørnesofa, som passer lige ind der hvor DU vil have den. Det kan være du har en træls kant eller bare ikke har kunnet finde én som du synes passer ind eller har de rigtige mål. Nogle vil helst have en hjørnesofa som to sofaer sat sammen eller med en bue på og nogle vil helst have en almindelig sofa med en forlænger på, hvor man kan ligge som i en seng.

Ligemeget hvad du er til så kan du være sikker på at få det, når du ikke behøver lede efter det men selv kan bestemme hvordan det skal se ud helt fra starten.