Danmarks største antikmesse


Læs mere om antikke møbler, antikke ting og antikviteteter
Har du interesse i, at opleve Danmarks største antikmesse? Så skal du helt klart læse med videre i denne artikel, der beskæftiger sig med dette spændende emne!
Dannmarks største antikmesse er både om foråret og om efteråret, i Rødekro!
På denne messe der er 4 lange dage er der alt indenfor antikviteter, retro og Dansk Design.
Så er man antikelsker skal man helt sikkert tage til denne messe og få en oplevelse for livet.
Udover antik møbler, så finder man også et udvalg af retro møbler, som er noget af det, der for tiden er mest populært.
Og udvalget af Dansk Design ? PH lamper, Ægget, Børge Mogensen for bare at nævne nogle få – er også nogle møbler man ikke bare skal opleve en gang.
Men udover antik er der også rigtig meget fantastisk kunst på disse messer, som man simpelthen bare bliver nød til at se. Så man skal helt klart klikke sig ind på messens hjemmeside og se hvad der er mange forskellige ting i forhold til kunst og antik.

På hjemmesiden finder man også en masse informationer om selve antikmessen. Man kan også læse nyheder og presse, for at se hvad andre folk har sagt om messen. Men man bør helt sikkert klikke sig ind på hjemmesiden og læse mere om messen – den er som sagt fantastisk for en antikelsker, og det er nok også fordi, den indeholder alt hvad hjertet begær.
klik her på antikviteter og du bliver navigeret ind på hjemmesiden. Der er også kontaktoplysninger inde på hjemmesiden, hvis man har brug for nogle informationer omkring messen. De svarer som regel hurtigt tilbage, så man skal ikke vente længe forgæves på et svar.
Skriv datoerne ind i din kalender allerede nu, så du ikke glemmer disse messer om foråret og efteråret – det ville vær en skam.

Kom til danmarks største messe