Creo Simulation Live – et teknologisk tigerspring

CAD ? som det bør være

Creo Parametric er det moderne fleksible skalerbare 3D CAD-system, som du kan vokse med ? hvad enten du er selvstændig konsulent ? et nyt firma under opstart, eller en international koncern.

Softwaren er industriens mest robuste, skalerbare og fleksible 3D modelleringssoftware. Creo Parametric kombinerer letanvendelighed med funktioner, som kan håndtere alle tænkelige opgaver.

creo live simulation

Creo Parametric løser alle en fremstillingsvirksomheds geometriske og konstruktionsmæssige udfordringer ? helt fra konceptuelt design til produktion på værkstedsgulvet.

Hvad er Creo Simulation Live?

Creo Simulation Live integrerer realtidssimulering direkte i dit 3D CAD-modelleringsmiljø. Ikke flere timer eller dage til at vente på analyseresultater. Foretag designændringer og få feedback med det samme. Med Creo Simulation Live kan du afprøve flere alternativer hurtigere og nå frem til stadigt bedre konstruktioner på kortere tid.

Creo Simulation Live gør simulering til en integreret del af konstruktionsarbejdet. Det er ikke nødvendigt at simplificere modellen eller arbejde på en speciel ?analyse-kopi?, som nogle har gjort det til en vane. Med Creo Live Simulation kan du analysere direkte på en kompleks model fyldt med detaljer og hurtigt få brugbare resultater, som kan guide dig i det videre. Med Creo Simulation kan du koncentrere dig om konstruktionsarbejdet.

Hos Econocap er de eksperter i CAD/CAM/CAE og PLM og servicerer vores mere end 400 kunder i dansk industri med sparring, konsulentassistance og dansk hot-line fra to kontorer i henholdsvis Jylland (Kolding) og på Sjælland (Hørsholm).

Søger du en professionel samarbejdspartner, så er Econocap det helt rigtige valg. Econocap A/S er en del af Econocap-gruppen som udover i Danmark findes repræsenteret i Sverige, Finland og Tyskland samt Polen, og som koncentrerer sig om produkter fra PTC (www.ptc.com) samt produkter, som supplerer disse.